Ello Logopedie, Leerbegeleiding en Kindercoaching
Diensten

ONZE DIENSTEN

LOGOPEDIE, LEERBEGELEIDING & KINDERCOACHING


ONZE EXPERTISE


ELLO is een praktijk voor logopedie, leerbegeleiding & kindercoaching gelegen te Gooreind (Wuustwezel), gericht op kinderen en jongeren.


Ello Logopedie, Leerbegeleiding en Kindercoaching

LOGOPEDIE

Logopedist is een beroep in de gezondheidszorg en in het onderwijs.
De logopedist houdt zich bezig met de preventie, het onderzoek en de behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Logopedisten zorgen ook voor oudercursussen in groep of individuele ouderbegeleiding.
Logopedie houdt ook in: hulpverlening bij stoornissen en beperkingen in de communicatie. Communicatie is meer dan praten alleen. Communicatie omvat vele uitingsvormen, waaronder taal, lezen en schrijven, gebaren, spraakafzien en ondersteunde communicatiesystemen.

KINDERCOACHING

Zit je zoon of dochter niet goed in zijn vel? Ervaart je kind stress, slaapproblemen of leerproblemen? Weet je niet hoe je als ouder moet omgaan met de faalangst van je kind? Een kindercoach ondersteunt en begeleidt je bij kinderproblemen.
LEERBEGELEIDING

Wanneer kinderen of jongeren moeite hebben met studeren kan dit te wijten zijn aan een foutieve studiemethode.

Studeren vraagt voor verschillende personen ook een andere aanpak.

We willen samen zoeken naar de beste leermethode voor uw kind die we vervolgens gaan inoefenen. Dit kan gaan van leren plannen tot het zelfstandig verwerken van nieuwe leerstof.

Indien een kind moeilijkheden heeft met één of meerdere vakken, kan bijles ook soelaas bieden. We bieden begeleiding aan voor kinderen uit het lager en secundair onderwijs voor de vakken wiskunde, fysica, biologie, Nederlands, Frans en Engels.

TYP 10

Typ10 is een ongelooflijk leuke methode om kinderen blind te leren typen.

Deze methode is ontwikkeld voor gebruik in kleine groepjes en individuele begeleiding.